Doopregister 1811-1875

 

Omdat niet alle namen in het DR1811-1847namenregister staan, hebben we ze uit het doopboek overgenomen. Alleen de registers van de eerste drie doopboeken staan online. De andere boeken zijn nog niet in een database verwerkt, maar de lijsten vindt u hier.

U kunt zoeken op (delen van) namen in het zoekscherm, of door te klikken op één van de letters. Achter de namen staat een registratienummer. Dit nummer is nodig om de doopakte bij ons op te vragen.

Via het mailadres doopregister@krancher.com kunt u ons vragen om de betreffende doopakte(s) (o.v.v. naam en registratienummer) op te zoeken, te monteren en op te sturen. Het is een tijdrovend werkje, dus daar zijn wel kosten aan verbonden. We rekenen 4 euro verwerkingskosten per doopvermelding om zo de onkosten (een beetje) te kunnen dekken.


Naamregister doopboek 1811-1875

Latest | # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z
There are currently 4556 names in this directory

Please select a letter from the index (above) to see entries


DR1811-1847-658

Deze doopinschrijving staat bijvoorbeeld niet in het namenregister. Bij ons staat ze als N.N., Engel Elisabeth – DR1811-1847/658 in de database. Is dit de vrouw die later in het jaar trouwde met Wilhelm Konig?

 

 

 

Comments are closed.