Peneleh: E-graven

De E-graven op Peneleh liggen dwars door elkaar, waardoor het langer duurt om de foto’s op orde te brengen. Daarnaast zijn veel E-graven verdwenen en voor sommige graven bleek het door ons niet meer (met zekerheid) te achterhalen welk nummer ze dragen. Ook als u hierover vragen heeft kunt u ons altijd mailen.

Zodra wij een update hebben zullen we dit bekend maken via onze Facebookpagina.

Voor vragen of bestellingen kunt u altijd bij ons terecht via peneleh@krancher.com

Elk nog bestaand graf is door ons gefotografeerd. Achter het grafnummer zal nog een getal staan. Dit getal geeft het aantal foto’s aan dat van een graf is gemaakt.

E123 1 betekent dat wij 1 foto van het graf E123 gemaakt hebben
E123 2 betekent dat wij 2 foto’s van het graf E123 gemaakt hebben
E123 3 betekent dat wij 3 of meerdere foto’s van het graf E123 gemaakt hebben

Vanwege de vele arbeid die het maken, uitzoeken en verwerken van de foto’s met zich meebrengt, rekenen wij 5 euro per gemaakte foto met een maximum van 15 euro per graf om zo de onkosten (een beetje) te kunnen dekken.

Penelehbord1Op het Excelsheet Data Peneleh Dodenakkers.nl, beschikbaar gesteld door stichting Dodenakkers.nl, kunt u opzoeken of en welke familieleden begraven zijn op begraafplaats Peneleh. Op deze lijst staan alle begravenen op Peneleh, inclusief de personen wiens graven zijn geruimd. Een aparte lijst met alleen geruimde graven kunt u terugvinden in het artikel over Peneleh dat Leon Bok op 8 januari 2014 geschreven heeft. Hij beschrijft hierin de geschiedenis van de begraafplaats en geeft tevens een beeld van de huidige situatie.

2 Responses to Peneleh: E-graven

 1. Conny van de Vijver says:

  Mijn complimenten voor dit heidense karwei dat jullie aan het verrichten zijn. Dat is mijns inziens het geld meer dan waard. Ik hoop dat u het graf van mijn voorouders nog terug heeft kunnen vinden. Het ligt in vak E, straat 14 west en heeft in BRP11 het grafnummer B 804. (Het staat in BRP11 op pagina 80).

  Mvg,
  Conny van de Vijver

 2. Conny van de Vijver says:

  Oeps, een naam is misschien wel zo makkelijk. Het is een familiegraf met onder andere Geertruida van de Vijver, geboren Rosback, Adriaan van de Vijver en Michel Gligoor. Adriaan is mijn betovergrootvader, en Geertruida is zijn moeder.

  Groet,
  Conny van de Vijver

Leave a Reply

Your email address will not be published.